Welkom bij de PIPPA familie! PIPPA Equestrian Soap maakt 100% natuurlijke verzorgingsproducten speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van jou favoriete viervoeter. Al onze producten zijn vrij van chemicaliën, parabenen, siliconen, SLS, SLES, palmolie, parfum en andere onnodige toevoegingen! 

Shampoobars, duurzaamheid en de liefde voor paarden. Daar is het allemaal mee begonnen. PIPPA heeft als eerste in Europa shampoobars ontwikkeld speciaal voor onze lieve paarden. Eén shampoobar gaat even lang mee als 3 liter vloeibare zeep uit een plastic fles. PIPPA is super zuinig in gebruik én je gooit een stuk minder plastic weg! Zo maken wij samen de paardenwereld steeds meer plasticvrij. 

Geen onnodige toevoegingen, dus beter voor je paard en hond. Geen verpakking, dus beter voor het milieu. Onze missie is om de wereld steeds een stukje bewuster, groener en duurzamer te maken.

Dierenverzorging in samenwerking met de natuur

Door de jaren heen is de kracht van de natuur steeds meer vergeten door het gebruik van chemische en synthetische middelen. PIPPA gaat weer terug naar het gedachte goed van vroeger en werkt samen met de natuur om huidproblemen op te lossen.

Door het gebruik van fijne, pure en 100% natuurlijke ingrediënten zoals rauwe honing, groene klei of essentiële oliën hebben wij al heel veel paarden en honden weten te helpen.

Meer dan alleen shampoobars voor paarden

Na het succes van de PIPPA shampoobars is het assortiment steeds meer uitgebreid. Nog steeds met het zelfde PIPPA gedachte goed maar dan in de vorm van een zalf, spray of accessoire.

Handgemaakt in Nederland

Alle producten van PIPPA worden handgemaakt in Nederland. De shampoobars worden gemaakt in een kleinschalig zeep atelier dat een plek biedt aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Al de recepten en producten zijn ontwikkeld in Nederland en uniek voor PIPPA. Veel andere producten zoals onze honingzalf worden nog met de hand gemaakt door Odette Mul, de eigenaresse van PIPPA.

PIPPA is een kleine onderneming met grote doelen. Maak jij de wereld samen met ons ook een stukje groener?