Introducing the PIPPA Team - Michael

Introducing the PIPPA Team - Michael - PIPPA Equestrian Soap

Sommigen herkennen Michael misschien van de foto's van Horse Event 2022 in september!

Michael werkt voornamelijk achter een computerscherm, maar is er ook altijd bij tijdens events en soms ook tijdens shoots.

Hij zorgt ervoor dat onze producten goed te vinden zijn via zoekmachines, maar ook dat het merk PIPPA groeit in bekendheid. Dit doet hij door actief de samenwerking op te zoeken met onze partners en nieuwe partners te zoeken. 

Ook werkt hij hard om de site te verbeteren op inhoud, leesbaarheid en vindbaarheid. 
Deze hele blogsectie was zijn idee !

 

Michael, wie ben je en wat doe je voor PIPPA Equestrian Soap?

Ik ben Michael Kloosterhuis, 30 jaar oud en verloofd met Odette. 
Voor PIPPA ben ik actief als eCommerce Directeur, een hele luxe titel die eigenlijk heel simpel is; ik ben verantwoordelijk voor het bedenken, uitvoeren en optimaliseren van de online verkoop van de PIPPA producten!

Dat is ontzettend leuk, omdat er nog zo ontzettend veel te doen is. Zo mag ik bijvoorbeeld nadenken over toekomstige televisie of radiocampagnes, maar ook hoe we bekendheid over de grens kan bereiken. Ik kan nieuwe influencers benaderen, maar ook schakelen met merken zoals Equiva, EquiDay of Horse and Freedom.

Dat past me goed vanwege mijn achtergrond in de Digital Marketing dat ik al jaren doe. 

Naast mijn werk kijk ik graag films, series of animé, maar ik hou ook enorm van spelen van spelletjes. Het liefst spelletjes waar je zelf je lot in handen hebt! 

 

Wat maakte dat je voor PIPPA wilde werken?

"Odette natuurlijk!"

PIPPA op Equitana 2023Zij besloot in contact te treden met Lotte en dat ze PIPPA wilde overnemen. Ik heb zelf altijd al de droom gehad om te ondernemen en na een kort onderzoek zag ik direct de potentie. 

PIPPA vind ik echt een geweldig merk. Naast de producten, die er uitzien om op te eten, is het gewoon echt een organisatie van nu. Veel bedrijven zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. 
Door te produceren in Nederland stimuleren we onze eigen economie, maar we creëren werkgelegenheid voor Nederlanders met afstand tot de arbeidsmarkt. 

PIPPA draagt écht bij aan het beter maken van de wereld en dat vind ik gewoon geweldig. Het liefst zou ik van PIPPA het grootste merk maken en zo een enorme impact op de wereld kunnen maken ten behoeve van klimaat, economie & dieren welzijn. 

Het feit dat jullie deze reis met ons willen maken, daar kan ik jullie niet genoeg voor bedanken. Hopelijk stel ik jullie niet teleur!

 

Ter afsluiting; wat is je doel voor PIPPA Equestrian Soap?

De wereld over!

Dat meen ik serieus overigens. Binnen 5 jaar heb ik als doelstelling dat we in heel Europa liggen, maar binnen 10 jaar wil ik daar Azië en/of Amerika aan toevoegen. 

Binnen 20 jaar heb ik als doelstelling dat we op elk continent PIPPA Equestrian Shampoobars kunnen aanbieden, zodat alle dieren kunnen genieten van een fijne wasbeurt & lekker kunnen ruiken. 

 

Heb je ideeën hoe ik dit doel kan bereiken of wil je me hierbij helpen?
Stuur me dan een email via michael@pippa-equestrian.com