Shipment & Returns

Shipment

Bestelling van producten via de website kan worden geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Engeland, Luxemburg en Zwitserland. De verwachte levertijd is 1 tot 4 werkdagen mits het product op voorraad is.​

Levering geschiedt door PostNL of DPD. De plaats van levering is het afleveradres dat u in de bestelling hebt opgegeven.

PIPPA Equestrian Soap levert redelijke inspanningen om de producten te leveren binnen de op de Website aangegeven levertijd, maar PIPPA Equestrian Soap kan deze levertijd niet garanderen. PIPPA Equestrian Soap is niet aansprakelijk voor verlies of schade die u lijdt door vertragingen bij de levering.

Het eigendomsrecht en het risico van verlies van de producten gaan op u over bij aflevering. PIPPA Equestrian Soap zal de producten naar u verzenden op het afleveradres dat staat vermeld op uw orderbevestiging. Documenten worden echter alleen per e-mail verzonden naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij het plaatsen van de bestelling

Returns

Alleen ongebruikte producten kunnen worden geretourneerd of geruild, met uitzondering van defecte garantieproducten in artikel 10 van de algemene voorwaarden. De verzendkosten die naar PIPPA Equestrian Soap worden verzonden, zijn voor rekening van de klant. De verzendkosten van PIPPA Equestrian Soap naar de klant worden betaald door PIPPA Equestrian Soap.

Om producten te retourneren, stuur een e-mail naar info@pippa-equestrian.com met vermelding van het bestelnummer en stuur de bestelde Producten terug naar ons retouradres. Vermeld uw gegevens in een korte brief bij de retourzending en stuur ook de verpakking terug met het poetsdoek en het certificaat. Binnen 10 dagen na ontvangst wordt het bedrag van de betaalde producten terugbetaald.

Om producten te ruilen, stuur een e-mail naar info@pippa-equestrian.com onder vermelding van het bestelnummer en stuur de bestelde producten terug naar ons adres. Dezelfde procedure is van toepassing op de garantieproducten in artikel 10 van de algemene voorwaarden.

Het retouradres van PIPPA Equestrian Soap is:

PIPPA Equestrian Soap
Amperèstraat 67
1221 GH Hilversum
Nederland