FAQ

Frequently asked questions

Wat zijn de ingrediënten van de PIPPA bars?


De zeepbasis bestaat uit BIO olijfolie, BIO kokosolie en amandelolie. Elke bar krijgt verschillende toevoegingen. Zo is de honingbar vereikt met rauwe honing en propolis van imkerij 't Zot uit Kortenhoeft. Aan de Tea Tree & Eucalyptus wordt tea tree olie, Eucalyptus Globulus olie en groene klei toegevoegd.
Hoe vaak kan je wassen met een PIPPA bar?


Een PIPPA bar weegt ongeveer 180 gram en is goed voor 10 tot 15 full body wasbeurten.
Hoe gebruik ik de PIPPA bars?


- Maak het gedeelte van je paard of pony nat - Doe de bar in het zeepzakje - Maak het zeepzakje en de bar nat - Soppen maar! - Goed uitspoelen
Mijn paard heeft last van mok, welke bar kan ik het beste gebruiken?


De Honing & Propolis bar doet echt wonderen voor mok! Als mooie natuurlijke aanvulling of vervanging van betadine shampoo. Was bij ernstige plekjes 2 a 3 keer per week met de bar en behandel na met zinkzalf. Lichte plekjes of preventief wassen? Dan is 1 keer per week genoeg!
Zijn de bars handgemaakt?


Zeker! Alle bars worden gemaakt in ons atelier.
Hoe lang duurt het voordat ik mijn PIPPA bar in huis heb?


Onze levertijd bedraagt tussen de 1 en 4 werkdagen. Maar wij doen natuurlijk ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden!
Is het mogelijk om PIPPA bars zakelijk in te kopen? Als verdeler?


Zeker! PIPPA ligt al in de schappen van een fysieke ruitersportzaak en diverse webwinkels. Interesse? Stuur een mailtje naar info@pippa-equestrian.com en vraag naar de mogelijkheden.