Verzenden & Bezorgen

Verzenden en Bezorgen bij PIPPA Equestrian

Bij PIPPA willen wij natuurlijk dat je zo snél mogelijk kan genieten van de bestelde shampoobars. Zodra wij je bestellingen ontvangen gaan we dan ook direct voor je aan de slag. Helaas kunnen we niet garanderen dat je het de volgende dag al binnen hebt, maar we streven ernaar te bezorgen in 1 tot 4 dagen. 

Hoe wij onze producten bezorgen of wat jij in de tussentijd allemaal nog kan doen lees je hieronder!


Door welke koeriersdienst wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij maken gebruik van DPD, DHL of PostNL afhankelijk van waar jouw pakketje bezorgd moet worden.


Kan ik mijn bestelling annuleren?

Heb je nog altijd geen verzendbevestiging en/of Track & Trace code ontvangen? Dan is het uiteraard mogelijk om jouw bestelling te annuleren. Wij verzoeken je vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@pippa-equestrian.com met daarin jouw ordernummer zodat wij de annulering direct kunnen verwerken.


Ik heb geen Track & Trace code ontvangen in de mail?

Zolang je geen verzendbevestiging en/of Track & Trace code hebt ontvangen via het door jou opgegeven e-mailadres, dan is jouw bestelling op dit moment nog niet verstuurd. Let op: een orderbevestiging is geen verzendbevestiging. Wij raden je daarom aan om nog even geduld te hebben en jouw e-mail goed in de gaten te houden.


Wat als ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen na 4 werkdagen?

Neem contact op met ons via de mail (info@pippa-equestrian.com), bel ons of gebruik de chat mogelijkheden van Instagram! 


Wanneer betaal ik voor de bezorging?

  • Bij elke bestelling ongeacht de grootte van je bestelling. We zijn aan het kijken of we dit voor jullie kunnen aanpassen. Hou hiervoor onze kanalen in de gaten!
  • Bij bezorgadressen op de Waddeneilanden kan sprake zijn van aanvullende kosten, omdat er gebruik moet worden gemaakt van de veerdienst. Aangezien deze kosten van te voren niet bekend zijn, kunnen we je hier helaas pas achteraf over informeren.
  • Bij bezorging buiten Nederland gelden andere tarieven vanwege de afstand, let hier goed op tijdens je bestelling!
  • Voor bestellingen die door hun omvang en gewicht niet met de normale pakketpost verzonden kunnen worden brengen wij extra verzendkosten in rekening. De kosten voor deze artikelen zijn afhankelijk van het gewicht, de omvang en de bezorgwijze.

 

Mijn artikel heeft een afwijkende levertijd

De meeste bestellingen proberen we binnen 2 werkdagen te bezorgen, maar sommige artikelen, of afstanden, zorgen voor een langere levertijd. Deze afwijkende levertijd staat op de site vermeld, direct bij het artikel. Ook krijg je de verwachte leverdatum via de Track & Trace via de email toegestuurd.

Bij grote bestellingen kan een langere levertijd nodig zijn. Hiervoor nemen wij contact met je op als het niet via de reguliere kanalen bezorgd kan worden.


Mijn bestelling zou bezorgd moeten zijn maar is niet ontvangen

Het kan zijn dat je bestelling bij de buren is bezorgd, omdat je net niet thuis was op het moment dat zij aanbelden. Wanneer je dus wel een bezorgbevestiging hebt ontvangen maar geen bestelling op de mat hebt, raden we je aan als eerste navraag te doen bij de buren. Mochten zij je bestelling niet hebben aangenomen, neem dan gerust contact op met ons via de mail of bel ons op 06-11629157. We helpen je graag verder.