FAQ

PIPPA bars

Een PIPPA bar weegt ongeveer 180 gram en is goed voor 10 tot 15 full body wasbeurten. Was je alleen de benen, manen of de staart? Dan gaat de bar een stuk langer mee!

- Maak jouw paard, pony of hond nat
- Doe de bar in het zeepzakje
- Maak het zeepzakje waar de bar in zit goed nat
- Soppen maar!
- Tussendoor kan je nog water toevoegen
- Goed uitspoelen
- Bewaar de zeep buiten het zakje en laat tussendoor goed drogen

De Honing & Propolis bar kan hierbij helpen. De rauwe honing en propolis in de zeep, ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Hierdoor kan de bar helpen bij mok, wondjes, CPL klachten, rasp, regenmot en meer. Geen medisch hulpmiddel, maar met de kracht van de natuur!

Was bij ernstige plekjes 2 a 3 keer per week met de bar en behandel na met zinkzalf. Lichte plekjes of preventief wassen? Dan is 1 keer per week genoeg. 

Alle bars hebben dezelfde zeepbasis en maken dus allemaal even goed schoon. In de Poppy Seed & Lime zitten maanzaad pitjes. Deze zorgen voor een lichte scrub en hierdoor is modder, zand en vlekken makkelijker te verwijderen. Wij noemen de bar ook wel onze natuurlijke zilvershampoo!

De Tea Tree & Eucalyptus bar kan hierbij helpen. Deze bar verzacht de geirriteerde huid en kalmeert de jeuk bij overgevoeligheid bij insectenbeten. Hierdoor kan het ook paarden met eczeem verlichting bieden. Zie de resultaatfoto's op de productpagina van de bar. 

Zeker! PIPPA ligt al in de schappen van een fysieke ruitersportzaak en diverse webwinkels. Interesse? Stuur een mailtje naar info@pippa-equestrian.com en vraag naar de mogelijkheden.

Shipping

Onze levertijd bedraagt tussen de 1 en 4 werkdagen. Maar wij doen natuurlijk ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden!

Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Neem contact met ons op per mail info@pippa-equestrian.com of stuur ons een berichtje op Instagram en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!